KIRKLARELİ / MERKEZ - Kırklareli Bilal Yapıcı Özel Eğitim Meslek Okulu

Kırklareli Bilal Yapıcı Özel Eğitim Meslek Okulu

Adres
KOCAHIDIR MAH. ESKİ CEZAEVİ YOLU SK. KIRKLARELİ ÖZEL EĞİTİM MESLEK OKULU 3. KADEME BLOK NO 2D MERKEZ / KIRKLARELİ
Vizyon
1. Özel eğitime gereksinim duyan tüm bireyleri ilgi, istek, yetenek ve yeterlilik doğrultusunda özel eğitim hizmetlerinden yararlandırmak. 2. Toplumla etkileşimini ve sosyal hayata uyumunu kolaylaştırıcı sosyal aktiviteler oluşturmak. 3. Eğitim programını bireyin özelliklerine uygun olarak bireyselleştirilmiş bir şekilde uygulamak. 4. Öğrencilerimizin yetenekleri doğrultusunda temel ve mesleki beceriler kazandırmak.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve ilkelerini göz önünde bulundurarak; özel eğitime muhtaç bireylerin ilgi, yetenek ve yeterlilikleri doğrultusunda bulunduğu toplumda kendinden beklenen rolleri yerine getirebilen, yaşadığı çevre ve sosyal hayata uyum sağlayabilen, temel yaşam becerilerinde kendi kendine yeterli bir duruma gelen ve üretken bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli : LİSE VE MESLEK LİSESİ OLUP TAM GÜN EĞİTİM VERİLMEKTEDİR.
DOĞALGAZ
BELEDİYE OTOBÜSÜ İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
SERVİS BULUNMAKTADIR.
İL MERKEZİNDEDİR
Proje Çalışmaları
MAVİ BİSİKLET ÖZGÜR PEDALLAR,RENKLİ ADIMLAR RİTM BASKETBOL,GÖKKUŞAĞI DÜŞLER ATÖLYESİ.
YOUR HOPE İS YOUR HAND,YOUR FUTURE İS AT SCHOOL.